Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 lei

Infiintata in 2005, Emsar Laboratory, o companie cu capital integral privat romanesc, cu sediul comercial  in PLOIESTI, , Str. IULIU MANIU nr.26 B, specializata in importul si distributia echipamentelor de laborator, va deveni in scurt timp unul dintre principalii furnizori de consumabile de laborator din zona Prahova.

Profesionalismul, perseverenta, atitudinea deschisa fata de clienti, furnizori si subcontractanti, indeplinirea cu succes a angajamentelor asumate precum si promtitudinea cu care s-a raspuns diverselor probleme au contribuit la formarea unui partener apreciat de marile companii din domeniul chimic si nu numai.

Emsar Laboratory priveste conceptul de calitate ca fiind nu numai un atribut al produselor ci si un scop al companiei, al proceselor din interiorul acesteia. Obiectivul eforturilor depuse de intreaga echipa fiind satisfacerea asteptarilor clientului! Premisa fundamentala este faptul ca nivelul calitativ actual trebuie permanent imbunatatit! Calitatea serviciilor noastre o judeca clientul, de aceea opinia clientului despre produsele si serviciile noastre este hotaratoare!

Din prima jumatate a anului 2008, societatea noastra detine certificat TUV pentru sistemul de management al calitatii si de mediu EN ISO 9001:2000 si EN ISO 14001:2004, in conformitate cu procedurile TÜV CERT.

Mentinerea Sistemul de management de calitate si de mediu este o prioritate permanenta a companiei noastre .

De asemenea, societatea noastra detine autorizatii pentru livrarea precursorilor de droguri conform Legii 186/2007, privind aprobarea O.U.G 121/2006, privind regimul juridic al precursorilor de droguri si autorizatie privind protectia mediului eliberata de Agentia de Protectia Mediului Ploiesti.

Avand ca obiect principal de activitate comercializarea piata romaneasca a consumabilelor de laborator, societatea nostra, dispune de un depozit pentru substante chimice (reactivi si etaloane, sticlarie de laborator, termometre si termodensimetre etc.) cu o suprafata de 50mp, utilat in conformitate cu legislatia in vigoare pentru comercializare si depozitare substante  cu: dulap metalic pentru pastrarea substantelor , ventilator, trusa medicala, masca de gaze, echipament de protectie, stingator, alarma si usa metalica.

Intreaga activitate a companiei EMSAR LABORATORY se concentreaza spre a intelege si anticipa nevoile prezente si viitoare ale clientilor sai, straduindu-se sa preintampine nevoile acestora si sa depaseasca cerintele lor prin:

  • respectarea legislatiei in vigoare, a conventiilor internationale la care Romania a aderat, precum si alinierea la Directivele Uniunii Europene, privind managementul calitatii;
  • respectarea termenelor de livrare a produselor solicitate de clienti;
  • monitorizarea continua a problemelor privind calitatea;
  • optimizarea timpului de furnizare a serviciilor

Colaborarea cu firme de prestigiu, a insemnat o experienta deosebita pentru managementul societatii noastre in privinta metodelor de organizare si planificare a proiectelor, tehnologiilor de lucru si a modelarii mentalitatii managerilor.

Portofoliul de produse isi gaseste aplicabilitate in industria chimica si petrochimica, farmaceutica, biochimie, industria vinului, industria alimentara.

Deviza noastra este: Competenta in laboratoare